SASTOJCI:
1 banana
1 kašičica kakao praha
1 vanilin šećer
cimet po ukusu
30 g brusnica
30 g pečenih lješnika
35 g ovsenih pahuljica
susam
PRIPREMA:
U činiju stavite bananu i viljuškom je izgnječite. Dodajte kakao, vanilin šećer i mljevenog cimeta po ukusu. Promiješajte pa dodajte brusnice, isjeckan lješnik i ovsene pahuljice. Dobro promiješajte sve sastojke da bi se smjesa ujednačila i napravite šest keksića. Složite ih na pleh obložen papirom za pečenje i pospite susamom. Pecite u rerni zagrijanoj na 200 stepeni 20 minuta. Provjerite u toku pečenja da li je potrebno još peći, u zavisnosti da li želite hrskave keksiće ili ne. Pečene keksiće stavite na žicu da se ohlade. Ako želite da dobijete vi-še keksića, povećajte količinu sastojaka.