Film i TV

“SVE BIH IH SAD GAZIO!” Zola pobjesnio što ga razdvajaju od Miljane, otkrio svoje EMOCIJE – Marija je sve ZAKUHALA

“Marija je bukvalno rekla da je Miljana glumila odnose sa mnom…”

Miljana i Zola - screenshot

Nakon Miljane Kulić, voditelj Marko Đedović je razgovarao i sa Lazarom Čolićem Zolom.

On je otkrio svoje iskreno mišljenje o Kulićkama.

– Vidim da Miljana nije srećna, ja nju poznajem, čekam samo dan kada će to reći. Znamo mi Marijin stav, ona mene mrzi, a Bebicu uzdiže. Meni je Miljana pričala sve o njemu, ona mene ne gotivi, čak mislim i da me mrzi. – rekao je Zola.

– Svi smo mi vidjeli kako Marija menja mišljenje, o svima je menjala mišljenje, Anđela, Zvezdan, Aleks, Car, a samo o meni ostaje isto. Popi*ali su se po meni, a iskreno ono nije realno šta su uradili. Marija je bukvalno rekla da je Miljana glumila odnose sa mnom, kao da je porno glumica. Ja bih sada gazio svo troje, ali ne mogu, imam emociju prema Miljani. To je sve zakuvala Marija i uspjela je u tome – dodao je Zola, piše Srbija danas.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh