Film i TV

SVE O SVADBI OD MILION DOLARA: Osvanuo privatan snimak iz doma Dragojevića – Tenzija bila ogromna! Evo šta se dešavalo!

Isplivali detalji u javnost!

Porodica Dragojević nedavno je imala veliki povod za slavlje, piše Srbija danas.

Braća David i Dejan podijelili su sa svojim pratiocima na društvenim mrežama da udaju sestru Suzanu.

Dejan, koji je aktivan, kako na Instagramu, tako i na Jutjubu, je sada objavio video i otkrio detalje za koje javnost, do sada, nije znala.

“Svadba od milion dolara” pisalo je u naslovu videa, u kom je Dejan pričao šta se sve dešavalo u njihovom domu.

– Ispred kuće je bila muzika i žurkica, a tenzija je bila nerealno velika – rekao je Dejan dok je objašnjavao šta se tačno događalo u njihovom dvorištu tokom svadbe, pa nastavio:

– Tjerali smo sestru da ide što prije da potpiše papire, pa da idemo! Čestitamo! Možete poljubiti mladu! – pričao je Dejan uz snimke intimne ceremonije, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh