Svaštara

Najveća ZLOPAMTILA Zodijaka: Oni će vam vratiti “milo za drago”

Ukoliko im se zamerite, očekujte da će vam se vratiti duplo gore.

Zlo - Shutterstock

Ljubaznost, saosjećanje i razumijevanje – to su vrednosti koje obično vežemo uz horoskopske znakove. Ali danas ćemo vas povesti na putovanje kroz tamniju stranu horoskopa i istražiti koji su znakovi skloni osveti.

Da li će osvetu servirati hladnu, prema poslovici, ili će reagovati impulsivno i trenutno i koliko će biti riješeni da nekoga povrijede – zapisano je u zvijezdanoj mapi njihovog karaktera.

Škorpija

Kada pomislite na osvetu, prvi znak koji će vam pasti na pamet je Škorpija. Oni imaju duboko ukorijenjen osjećaj za pravdu i neće oklevati preuzeti stvari u svoje ruke, ako osjete da je to potrebno. Za njih je osveta način vraćanja ravnoteže u svijetu.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj energičnosti i impulsivnosti. Kad osjete da su nepravedno tretirani, neće gubiti vrijeme. Njihov instinkt za borbu i pravdu često ih podstiče na akciju, koja u većini uključuje osvetoljubive korake.

Bik

Bikovi su poznati po strpljivosti, pa će pričekati pravi trenutak za osvetu. Ako se osjećaju prevareno ili povrijeđeno, oni će smireno čekati priliku da vam vrate.

Lav

Lavovi vole biti u centru pažnje i ponose se svojim osećajem za pravdu. Kad su uvrijeđeni ili poniženi, ego ih može naterati da sve vrate s ogromnom snagom. Osveta za njih može biti način da se ponovo popnu na tron.

Jarac

Jarčevi su ambiciozni i koriste svoju oštroumnost kako bi ostvarili svoje ciljeve. Ako osjete da ih neko pokušava zaustaviti ili sabotirati, poslužit će se osvetom za postizanje svog cilja. Na osvetu gledaju kao na neku vrstu motivacije za napredak.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh