Film i TV

ZALETIO SE na zadrugarku, obezbjeđenje ga jedva obuzdalo – PLJUNUO je i ponizio kao niko do sad: HAOS na imanju

Otkazale mu kočnice…

Veliki šef je i ovog utorka organizovao žurku za zadrugare. Tokom noći došlo je do žestokog sukoba između ljubavnog para, Milice Veličković i Borislava Terzića Terze.

Svađa je nastala zbog Adama Đoganija. Tokom sukoba Terza je pljunuo ka Milici, a obezbeđenje je sve vreme bilo između njih kako bi sprečilo haos većih razmera. U jednom trenutku se Terza zaleteo ka Milici, a obezbeđenje ga je obuzdalo i zabranilo mu ulazak u Belu kuću. Podsećamo, Adam i Milica ove nedelje borave zajedno u izolaciji kao potrčci.Nenad Macanović Bebica je pokušao da smiri Terzu, ali mu nije polazilo za rukom.

– Jeb*o ti Đogani majku u pi*ku. Dođi ovamo, mamu ti j*bem za ovo. J*baću vam majku i tebi i njemu za ovo – rekao je Terza.Ti si bolestan – rekla je Milica.

– Dr*lji i ku*vo – govorio je Terza.Koji s ti bolesnik – rekla je Milica nakon čega je Terza pljunuo u njenom pravcu.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh