Priprema kora
– pomiješati 25 dag maslaca, 20 dag šećera, 1 vanilin šećer i prstohvat soli
– dodati 25 dag oštrog brašna i pola vrećice praška za pecivo
– podijeliti na četiri jednaka dijela i svaku kuglu raširiti na zasebnom papiru za pečenje u kruh promjera 24 cm
– izraditi čvrsti snijeg od 4 bjelanjka, podijeliti u 4 dijela i svaki dio namazati preko tijesta na papirima za pečenje
– pomiješati 1 vrećicu badema u listićima, 2 žlice šećera u prahu i 1 žlicu cimeta i to posuti po svakoj kori, gore po bjelanjku
– stavljati jednu po jednu koru na naopako okrenuti protvan u pećnicu na 180°C na par minuta, dok ne dobije boju na rubovimaPriprema kreme
– čvrsto umutiti 800 ml slatkog vrhnja
– želite li čvrstoću, možete dodati i 2 kremfiksa
– pomiješati 4 žumanjka s 10 dag šećera u prahu, može i na pari
– smjesu prohladiti i oprezno umutiti u šlag
– oprati 0,5 kg voća po želji
– složiti redom: kora – krema – voće te završiti s najljepšom korom
– ohladiti preko noći,pise Diva Iva Šutić s Instagram-profila @iwaiva