Svijet

Medlin Meken nestala prije tačno 17 godina, javila se njena porodica

Medlin Meken nestala je 3. maja davne 2007. godine dok je bila na odmoru s porodicom u portugalskom Algarveu.

Medlin Meken - nezavisne

Njeni roditelji Geri i Kejt Meken večerali su s prijateljima dok je ona spavala u smještaju hotelskog resorta. Više je nikada nisu vidjeli.

U poruci objavljenoj na službenoj stranici roditelji su zahvalili svima koji su se sjetili djevojčice.
“Prošlo je 17 godina otkako nam je oduzeta”

“Prošlo je 17 godina otkako nam je Madeleine oduzeta. Teško je uopšte izgovoriti taj broj, a da ne odmahnemo glavom u nevjerici. Iako smo na mnogo načina sretni i sada možemo živjeti relativno normalan i ugodan život, ‘život u neizvjesnosti’ još je vrlo uznemirujući. A odsutnost još boli. Znamo da ljubav i nada za Madeleine i volja da je pronađemo, čak i nakon toliko godina, ostaju. Na tome smo doista zahvalni”, poručili su njeni roditelji, prenosi Index.hr.

Podsjetimo, prvoosumnjičenom za nestanak djevojčice Kristijanu Brukneru sudi se u Njemačkoj za seksualne prestupe koje je navodno počinio u Portugalu između 2000. i 2017. godine.

On, pak, negira sve optužbe i bilo kakvu umiješanost u nestanak djevojčice, prenose ” rel=”noopener” target=”_blank”>Nezavisne.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh