Fudbal

Pogledajte kako izgleda Mourinhov prvi dan na poslu

Novi trener Fenerbahčea Jose Mourinho posjetio je danas Samandıra Can Bartu Facilities.

Jose Mourinho je na jučerašnjoj spektakularnoj ceremoniji potpisivanja postao novi menadžer Fenerbahčea, danas je obišao je objekte za trening istanbulskog tima.

Klub je podijelio fotografije tih trenutaka na svom računu na društvenim mrežama.

Samandıra Can Bartu Facilities je teren za trening fudbalskog A tima Fenerbahčea , koji se nalazi u okrugu koji je ranije bio poznat kao Samandıra, a sada preimenovan u Sancaktepe, posljednjih godina je nazvan “Fenerbahçe Can Bartu Facilities”.

Objekat koji se nalazi na površini od 80.000 kvadratnih metara i opremljen je savremenom infrastrukturom i sagrađen u modernom stilu gradnje koja je nastavljena na prostoriji sagrađene između 1997. i 2000. godine za vrijeme predsjednika Aziza Yıldırıma.

Objekti Fenerbahçe Can Bartu izgrađeni su kako bi osigurali udobnost igrača i zaposlenika svojim dizajnom interijera uz udobnost hotela sa 5 zvjezdica. Sadržaji obuhvataju zimsku baštu, trpezariju, bazen, zatvorenu sportsku dvoranu, salu za trening, teren za odbojku na pjesku, dva zasebna travnata terena, salu za igre, salu za novinare i privatne sobe za igrače, pišu vijesti.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh