Film i TV

JAUCI, LOMOVI I SUZE – Poruke iz spoljnog svijeta stižu u Belu kuću, za neke od učesnika “Elite” slijedi KRAJ

Definitivno nas očekuje zanimljiva emisija, a kako se finale bliži, parovi su zabrinuti za ono što ih čeka.

Elita -srbija danas

Dok se najgledaniji rijaliti u regionu, “Elita”, privodi kraju, takmičari se pripremaju da pogledaju svoje uspomene pre nego što se uđe u superfinale koje će se održati 13. jula, sa početkom u 21 čas na “Pink” televiziji.

Voditelj Milan Milošević sutra će ući u Belu kuću, kako bi bila održana emisija koju sezone s nestrpljenjem očekuju gledaoci. Naime, stanari imanja u Šimanovcima će se podsetiti detinjstva, emotivnih susreta sa porodicom i prijateljima, ali i ljubavnih trenutaka koji su obeležili njihov boravak u rijalitiju.U Beloj kući, uskoro sledi razotkrivanje zajedničkog života Mione Jovanović i Stanislava Krofaka u Hrvatskoj. Emisija će otkriti njihovu vezu kroz lepe i manje lepe trenutke, što će zasigurno potresti trenutnog partnera Mione, Nenada Aleksića Ša, koji je već dugo muči ljubomora.

Definitivno nas očekuje zanimljiva emisija, a kako se finale bliži, parovi su zabrinuti za ono što ih čeka u spoljnom svetu – od susreta sa porodicom, prijateljima, fanovima i hejterima, pa do emisija “Narod pita”, gde će se suočiti sa mišljenjem gledalaca, koji su pomno pratili svaki njihov korak u rijalitiju.Učešće “elitara” obeležile su brojne suze, lomovi, jauci, svađe, te svi čekaju da vide njihovu reakciju na retkrospektivu njihovog života kao i boravka na velelepnom imanju u Šimanovcima.
Podsetimo, u sinoćnjoj emisiji “Gledanje snimaka”, atmosfera je bila naelektrisana dok su učesnici, zajedno sa Nenadom Aleksićem Ša, gledali deo razgovora između Mione Jovanović i Stanislava Krofaka, snimljen tokom njihovog medenog meseca. Prikazani snimci izazvali su burne reakcije među učesnicima.

Nenad je bio vidno uznemiren i momentalno je reagovao, optužujući Mionu za izdaju. Njegova emotivna reakcija uključivala je oštre reči i napad na Mionu, koji je podigao tenzije među svim prisutnima. Međutim, uprkos napetoj situaciji, veče je završeno neočekivano, s Mionom i Nenadom zajedno u krevetu, kao da sve prethodne optužbe i nesuglasice nisu ni postojale.

Danas se ova emisija nastavila, a reper je doživeo novi transfer blama i probio samo dno, kada je pred svima ustao i poručio da ga niko ne može i neće razdvojiti od Mione, čak ni njeni roditelji, koji ne podržavaju njihovu vezu od samog početka. Dok su ostali ukućani pokušavali da ga urazume, Aleksić je bio ubeđen da mu oni ne žele dobro i da ga namerno razdvajaju od devojke,piše Srbijadanas

– Devojka se pogubila i ne zna gde udara. Izgubila je svoje ja. Spas je za Mionu da ustane i kaže šta misli, bez da je neko uslovljava nečim – kazao je Mića.

– Moraš da budeš realan, ovo je ona napravila – rekao je Ša.

– Ja svoju ženu branim, boli me k*rac. Pogubila se, ja je kapiram. Sad treba da pušimo k*rac. Sve što je Ša dobio je zasluženo. Miona, samo treba da slušaš sebe – rekao je Mića.

– Je l’ tebi ovo normalan odnos? – pitao je Janjuš.

– Ja ne odustajem od nje, volim je. Muka mi je više da mi se mešaju. Ne zanima me šta će oni reći, ona sama donosi odluke – rekao je Ša


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh