Film i TV

Nakon što je Jelena ZUBIMA pokušala da mu OTKINE NOS, Marinković podnio produkciji zahtjev za HITAN IZLAZAK iz rijalitija

Takmičari rijalitija “Elita” optužili su Jelenu Marinković da je prevarila Ivana Marinkovića sa Urošem Rajačićem, što je izazvalo haos za crnim stolom. Nakon duže rasprave, Ivan Marinković je najavio razvod braka, dok neslaganja i fizički obračuni nisu novina za ovaj bračni par.

Noćas su takmičari rijalitija “Elita” optužili Jelenu Marinković da je prevarila Ivana Marinkovića u zatvoru sa Urošem Rajačićem.

Jelenina drugarica, Stefani Grujić, je otkrila šta joj se Marinkovićeva poverila, a onda je nastao haos za crnim stolom.Marinković je nakon duže rasprave sa svojom emotivnom partnerkom najavio razvod braka (detaljnije OVDE).

Ljubav boli
Međutim, neslaganja, pa čak i fizički obračuni nisu novina za ovaj bračni par.

Kada su Ivan i Jelena sklopili brak u septembru prošle godine, javnost je pomislila da je blagostanje konačno zavladalo njihovim odnosom, ali u “Eliti” se sve Inače, bračni par je tokom učešća u rijalitiju “Parovi” frapirao javnost svađama koje su se neretko završavale fizičkim obračunima.Marinković je više puta dobio batine od svoje izabranice, a šutiranje, davljenje, udarci u glavu i u nos, samo su neki od mnogih Jeleninih napada na Ivana.

Marinkovićka, tada Ilićeva, nije mogla da se obuzda kada bi njen izabranik konuzumirao alkohol, te je na svako njegovo prepuštanje poroku reagovala nasiljem.O tome svedoče brojni snimci koji su tada kružili društvenim mrežama i koji su naišli na more osuda.Jelena je tokom učešća u “Parovima” krvnički napala, tukla i pokušala zubima da mu odgrize nos.

Ivan je tada molio produkciju da ona napusti vilu u Zemunu, a takođe rekao i da zna da će ona već sutra biti bolje, kada popije lekove za smirenje, i napomenuo da je voli najviše na svetu i da je on kolateralna šteta njenog ponašanja.

Jelena je neko vreme smireno slušala šta on govori, a onda se iznervirala i nasrnula na Ivana. Lupilamu je šamar i počela da ga guši.

Jelena je takođe i Ivana optužila za fizičke sukobe van rijalitija. Agresivcu, što se kriješ? Hoćeš da mi polomiš vrat, kao kod kuće? Nemaš strpljenja. Idi u Tajnu sobu da daš izjavu, bolesniče. Smradino jedna – zaprepastila je ona tada javnost.

Eskalacija sukoba Ivana i Jelene
Sukob je eskalirao 2021. godine. Ivan Marinković je najpre verenici Jeleni Ilić zadao 3-4 udarca otvorenom šakom u predelu glave (šamara), a ona njemu ubodnu ranu makazama u predelu leve podlaktice.

Marinković je prevezen u KBC Zemun, gde mu je konstatovana ubodna rana koja je krvarila čak i kada je policija došla na lice mesta i zatekla ga ispred lifta.

Njemu je izrečena hitna mera da se iseli iz stana koji su zajedno iznajmljivali, kao i zabrana prilaska.

Prema tadašnjim saznanjima, komšije su prijavile da se u stanu u kome su živeli Ivan i Jelena kao podstanari čuje buka i svađa, te da su na hodniku zatekle lokvu krvi,piše Srbijadanas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh