BIZnews

Cijene svakim danom sve veće: Šta august donosi građanima BiH?

U Evropi smo odavno, ali s cijenama. Najave o novom rastu cijena goriva, ali i poskupljenju električne energije od 1. augusta zabrinule su građane naše zemlje.

bhrt.ba

Mnogi smatraju da će, osim skupljeg goriva i struje, doći i do lančanog rasta cijena i ostalih proizvoda. Da li je pred nama novi talas poskupljenja?

Uz evropske cijene, a domaće plate, za građane naše zemlje ovo je postao glavni moto za preživljavanje, piše BHRT.

Sa najavama novog porasta cijene goriva i poskupljenja električne energije, zabrinuti su da bi moglo doći do još jednog lančanog poskupljenja i ostalih proizvoda.

U začaranom krugu poskupljenja, formiranja cijena po slobodnoj volji, i mjesečnih primanja građana koja ne prate rast cijena – prema svemu sudeći, čeka nas teška jesen.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh