Aktuelno

Otvorena šesta auto-moto berza u Novom Sadu

Na Novosadskom sajmu otvorena je šesta po redu auto-moto berza koja ove godine ima i međunarodni karakter, a izloženo je više od 600 vozila.

Pexels

Prema riječima jednog od organizatora, predsjednika Saveza vozača Vojvodine Marka Topa, svake godine program se proširuje jer posjetiocima morate dati nešto što se ne viđa svaki dan.

“Ove godine smo posebno ponosni na aulu i ovaj super automobilizam koji smo okupili. To je novina i to je u skladu sa evropskim konceptom car show-a. Klasični sajmovi polako postaju neinteresantni“, rekao je Topo za Tanjug.

On je dodao i da posjetioci mogu da se takmiče u određenim disciplinama, da isprobaju vožnju oldtajmerima, te da je puno interaktivnih sekvenci ove godine na Novosadskom sajmu.

“Novi Sad jeste uvek bio grad automobilizma. Postoji neka vrsta auto kulture. Ova manifestacija nastala je kao sublimacija svih energija momaka sa ulice, ljudi iz oldtajmer sveta i nas ljubitelja automobila“, kazao je Topo.

Topo je rekao i da je na sajmu izloženo više od 600 automobila, a u tri hale predstavljeno je više od 100 izlagača.

“Imamo nova vozila, motore, kvadove, felne, nešto malo super automobilizma, ove godine smo veći deo teme ponovo posvetili Mercedesu. Normalno tu su i tjuning vozila i naši gosti iz Mađarske koji su nacija automobilizma“, zaključio je sagovornik Tanjuga.

Pored same izložbe, koja je otvorena u petak, posjetioci mogu da vide defile dvotočkaša, driftovanje vozila na otvorenom prostoru Novosadskog sajma, trku dronova, ali i kamping program.

Auto-moto berza zatvara se sutra u 20 časova.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh