Aktuelno

Farbanje ovog automobila traje čak 55 sati

Bentley je proširio paletu boja na ukupno 15 jedinstvenih nijansi čime je omogućio kupcima još veće mogućnosti personalizacije.

Ovaj dodatak u ponudi razvijen je u Bentleyjevom Dream Factoryju, a primijenjuje se po narudžbini klijenta u Excellence Centre, čime se pokazuje Bentley predanost vrhunskoj izradi. Naime, svako vozilo prolazi kroz pažljiv proces farbanja koji traje čak 55 sati da bi se postigao besprijekoran matirani završetak satenskog uzorka.

Nove matirane boje su dostupne za sve Bentley modele, uključujući i novi Mulliner Batur Convertible. Cijena nije saopštena, ali je sigurno paprena, piše Index.hr.

Novost u ponudi je objavljena nakon informacije da W12 motor odlazi u penziju, a zameniće ga moćni plug-in hibridni pogon s V8 motorom i maksimumom od 782 KS i 1000 Nm. Nudi električni domet od oko 80 km u Continentalu GT Performance Hybrid i najavljuje skoru elektrifikaciju cjelokupne game.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh