Noviteti

Bentley proširio paletu boja

Bentley je proširio paletu boja na ukupno 15 jedinstvenih nijansi omogućujući kupcima još veće mogućnosti personalizacije.

Bentley

Ovaj dodatak u ponudi razvijen je u Bentleyjevom Dream Factoryju, a primjenjuje se po narudžbi klijenta u Excellence Centre, čime se pokazuje Bentleyjeva predanost vrhunskoj izradi.

Naime, svako vozilo prolazi kroz pažljiv proces bojenja koji traje čak 55 sati kako bi se postigao besprijekoran matirani završetak satenskog uzorka.

Nove matirane boje dostupne su za sve Bentley modele, uključujući i novi Mulliner Batur Convertible. Cijena nije objavljena, ali je sigurno paprena, prenosi Index.

Novost u ponudi objavljena je samo desetak dana nakon informacije kako W12 motor odlazi u penziju, a zamijeniće ga moćni plug-in hibridni pogon s V8 motorom i maksimumom od 782 KS i 1000 Nm.

Nudi električni doseg od oko 80 km na Continentalu GT Performance Hybrid i najavljuje skoru elektrifikaciju cjelokupne game.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh