BIZnews

Lidl će graditi objekat u Istočnoj Ilidži na 2.400 m2

Usvojena odluka o sprovođenju regulacionog plana na spoju ulica Vojvode Radomira Putnika i Srpskih vladara.

Odbornici Skupštine opštine Istočna Ilidža, usvojili su danas odluku o sprovođenju regulacionog plana koji se odnosi na spoj ulica Vojvode Radomira Putnika i Srpskih vladara radi izgradnje poslovnog objekta kompanije Lidl, piše indikator.

Načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović, rekao je novinarima da je riječ o tržnom centru od 2.400 metara kvadratnih.

– Sada već možemo slobodno da kažemo da će u opštini Istočna Ilidža, nakon provođenja ove odluke biti stvoreni uslovi za izdavanje odobrenja za izgradnju poslovnog objekta tržnog centra Lidl – rekao je Božović novinarima nakon sjednice. On je dodao da je ovo prvi objekat kompanije Lidl u Istočnom Sarajevu, prenio je RTVIS.

Božović je naveo da su odbornici na današnjoj posebnoj sjednici jednoglasno glasali za ovu odluku, što je za svaku pohvalu.

– Riječ je o poslovnom objektu, koji će na različite načine doprinijeti razvoju opštine Istočna Ilidža, zapošljavanju i stvaranju pozitivnog ambijenta. Kada je riječ o privrednim subjektima, ova opština radi vrlo ekspeditivno i rješava probleme u korist investitora – rekao je Božović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh