Hrana i piće

Stari trik zlata vrijedi: Nipošto ne prosipajte vodu nakon što u njoj skuhate jaja, evo zašto je dobra

Otkrivamo zbog čega vodu u kojoj ste skuhali jaja ne bi trebali prosipati…

Jaja - Ilustracija

Voda u kojoj su se kuhala jaja je korisna biljkama koje se hrane kalcijem, a koji potiče njihov brži rast i razvoj, piše “Slobodna Bosna“.

Kada su jaja skuhana, pustite da se voda ohladi na sobnoj temperaturi, pa njome zalijte cvijeće.

Bićete iznenađeni promjenom u vašem vrtu ili saksijama…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh