U izrendan krompir dodati jaje ili dva, pavlaku, sjeckan crni i bijeli luk, so, biber, ulje i sve dobro izjednačiti, prenosi “Stvar ukusa“.
Pleh dobro podmazati uljem pa staviti u rernu da se ulje dobro ugrije kad se sipa da počne da cvrči. Kad se ulje zagrijalo istresti krompir u pleh i izjednačiti. Peći oko 40 min na 200 stepeni C.
NAPOMENA: Video
materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet
servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu
vlasništvo portala Haber.ba i portal
Haber.ba ne
odgovara za njihov sadržaj i autorska
prava.
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i
ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore
komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog
izražavanja. Portal Haber.ba zadržava
pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja -
Više o Uslovima korištenja...