Skoro sve sastojke za ovu pitu imate kod kuće, a njena priprema je toliko jednostavna, da ćete je često praviti kad nemate ideju šta za doručak ili večeru.
Kupus sitno isjeckajte, pa dodajte brašno i kvasac. Promiješajte, a zatim dodajte jaja, maslinovo ulje, so, sir i opet promiješajte. Sipajte mlijeko i nastavite da miješate.
Premažite vatrostalnu posudu uljem i lijepo rasporedite dobijenu smesu. Umjesto nožem da prerežete vi prstima to uradite po dužini i širini. Svaki put umočite prste u ulje.
Pecite na 180°C nekih 50 minuta, prenosi “Stvar ukusa“.
NAPOMENA: Video
materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet
servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu
vlasništvo portala Haber.ba i portal
Haber.ba ne
odgovara za njihov sadržaj i autorska
prava.
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i
ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore
komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog
izražavanja. Portal Haber.ba zadržava
pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja -
Više o Uslovima korištenja...