Najzanimljivije je što ovaj recept ne sadrži ni trunku ulja, i ima malo kalorija. Ali ukus je magičan! Ukoliko volite pite, predlažemo vam da probate laganu i divnu Francusku pitu od jabuka. A sada bounty:
2 pločice mlečne čokolade
3 kašike kokosovih pahuljica – bolje je ako su nezaslađene
1 kašika kondenzovanog mleka sa šećerom
PRIPREMA
Izmešajte kondenzovano mleko sa kokosom.
Pripremite odgovarajuću tacnu koja može stati u zamrzivač. Umotajte je u papir za pečenje ili prozirnu samolepljivu foliju.
Oblikujte smesu u pravougaone oblike – štanglice i poređajte na tacnu.
Tacnu sa štanglicama stavite u zamrzivač.
Dok su štanglice u zamrzivaču – rastopite mlečnu čokoladu na pari ili u mikrotalasnoj pećnici.
Izvadite štanglice iz zamrzivača, umočite ih u rastopljenu čokoladu jednu po jednu i stavite ih natrag na tacnu. Pre posluživanja Bounty čokoladice držite u frižideru.
Bounty slatkiši sa vrućim tropskim imenom su gotovi! Obavezno ih napravite za drage ljude i divite se njihovom blaženom izrazu lica kada probaju vaš domaći original Bounty,piše Dnevni.rs
„Bounty“ je zaista nebesko zadovoljstvo! Ako vam se sviđa ovaj recept, obradujte voljene njime.