Doručak je najvažniji obrok i nemojte da ga preskačete. Sada umjesto prženica napravite hljeb punjen sirom. Najlakša i najbrža priprema će vas oduševiti, a ukus je nevjerovatan. Možete da služite i kao predjelo sa nekim zanimljivim sosom, kao što je tartar.
Sastojci:
tost hljeb
sir
2 jajeta
Priprema:
Razvucite oklagijom kriške hljeba. Ivice premažite razmućenim jajetom da se lakše zalijepe. Stavite parče sira i savijte krišku u trougao. Umočite u umućena jaja sa malo soli. Pržite na vrelom ulju, prenosi Stvar ukusa.
NAPOMENA: Video
materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet
servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu
vlasništvo portala Haber.ba i portal
Haber.ba ne
odgovara za njihov sadržaj i autorska
prava.
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i
ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore
komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog
izražavanja. Portal Haber.ba zadržava
pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja -
Više o Uslovima korištenja...