PROCES PRAVLJENJA KOLAČA POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD:
.. PRELJEV:
pola čaše šećera (čaša od 200ml)
2 supene kašike kakao praha
pola čaše ulja (čaša od 200ml)
1 čaša mlijeka (čaša od 200ml)
Stalno miješati na laganoj temperaturi, kada prokuha držati na laganoj vatri još 1/2 minute.
Na kolaču napraviti rupice i preliti ga vrućim preljevom. Možete kolač posuti kokosovim brašnom ili izmrvljenim keksom.
NAPOMENA: Video
materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet
servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu
vlasništvo portala Haber.ba i portal
Haber.ba ne
odgovara za njihov sadržaj i autorska
prava.
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i
ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore
komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog
izražavanja. Portal Haber.ba zadržava
pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja -
Više o Uslovima korištenja...