300 gr mljevenog mesa
200 ml kisele vode
3 supene kašike brašna
3 supene kašike ulja
13 gr praška za pecivo
1 čajna kašika soli
1 čajna kašika suhog začina (Vegeta)
1 čajna kašika bibera
1 čajna kašika bijelog luka u granulama (ili 2 sitno izrezana čena)
CIJELI PROCES PRIPREME POGLEDAJTE OVDJE:
Sjediniti sastojke. Zatim ostaviti oko 30 minuta u frižideru. Velikom supenom kašikom izvaditi dijelić smjese i pržiti u neprijanjajućoj tavi s malo ulja.
NAPOMENA: Video
materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet
servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu
vlasništvo portala Haber.ba i portal
Haber.ba ne
odgovara za njihov sadržaj i autorska
prava.
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i
ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore
komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog
izražavanja. Portal Haber.ba zadržava
pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja -
Više o Uslovima korištenja...