2 jaja
2 fildžana šećera
2 fildžana ulja
2 fildžana kokosovog brašna
1 supena kašika praška za pecivo
7 fildžana brašna
.. CIJELI PROCES PRIPREME POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD:
Peći na 200 stepeni u prethodno ugrijanoj rerni – 15 minuta, smanjiti na 150 stepeni i peći još 5 minuta.
Agda:
300 gr šećera
100 ml meda
pola litra vode
sok od pola limuna.
Kada agda zakuha, kuhati na laganoj vatri još 5 minuta.
Mlake hurmašice zaliti mlakom agdom. I pousti ih kokosovoim brašnom.
NAPOMENA: Video
materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet
servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu
vlasništvo portala Haber.ba i portal
Haber.ba ne
odgovara za njihov sadržaj i autorska
prava.
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i
ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore
komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog
izražavanja. Portal Haber.ba zadržava
pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja -
Više o Uslovima korištenja...