Sastojci:
1 čaša od 200 ml griza
pola čaše od 200 ml brašna
1 supena kašika suhog kvasca
1 supena kašika praška za pecivo
1 supena kašika šećera
1 mala kašika soli
2 čaše od 200 ml tople vode
1 mala kašika jabukovog sirćeta
CIJELI PROCES PRIPREME POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD:
Sve sastojke dobro sjediniti, smjesa treba da bude bez grudvica. Pržiti na niskoj temperaturi.
PALAČINKU NE TREBA OKRETATI. Kada palačinka dobije zlatno-smeđu boju znak je da su palačinke gotove.
NAPOMENA: Video
materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet
servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu
vlasništvo portala Haber.ba i portal
Haber.ba ne
odgovara za njihov sadržaj i autorska
prava.
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i
ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore
komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog
izražavanja. Portal Haber.ba zadržava
pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja -
Više o Uslovima korištenja...