2 jaja
2 fildžana šećera
1 fildžan ulja
1 fildžan otopljenog maslaca
9 fildžana brašna
13 gr praška za pecivo
CIJELI PROCES PRIPREME POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD:
…
Peći u ugrijanoj rerni na 200 stepeni 15 minuta, smanjiti na 150 i peći još 5 minuta.
Agda:
10 fildžana šećera
10 fildžana vode
NAPOMENA: Video
materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet
servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu
vlasništvo portala Haber.ba i portal
Haber.ba ne
odgovara za njihov sadržaj i autorska
prava.
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i
ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore
komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog
izražavanja. Portal Haber.ba zadržava
pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja -
Više o Uslovima korištenja...