Umutiti bjelance u čvrst snijeg. Rasporediti po pek papiru.
Žumance pomiješati sa 50ml paradjaz sosa i dodati začine (so, origano, mljevena paprika i bijeli luk u granulama.
CIJELI PROCES PRIPREME POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD:
Sos rasporediti po bjelancima, preko redati šta želite na pizzi.
Peći u ugrijanoj rerni na 250 stepeni 10ak minuta, smanjiti na 150 stepeni i peći dok snijeg od bjelanjaka ne požuti.
NAPOMENA: Video
materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet
servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu
vlasništvo portala Haber.ba i portal
Haber.ba ne
odgovara za njihov sadržaj i autorska
prava.
Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i
ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore
komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog
izražavanja. Portal Haber.ba zadržava
pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja -
Više o Uslovima korištenja...