Smokve su neobično bogate raznim vitaminima i mikroelementima, čija se koncentracija značajno povećava ako se voće osuši.
Popara je stari jugoslovenski doručak koji je danas pomalo zaboravljen.
Recept za Japanske palačinke:
Jeste li svjesni da čak iako svjesno ne konzumirate alkohol, zapravo ga ipak unosite u organziam kroz neke od namirnica koje gotovo...
Ovu grešku treba uvijek da izbjegnete kad pravite palačinke! Kakav god da recept koristite!
Donosimo vam jednostavan recept za ručak.
Kada poželite pojesti jednu voćku, ananas je dobar izbor!
Recept za pitu:
KRAJ ljeta i početak jeseni vrijeme je velike raznolikosti kad su u pitanju voće i povrće. Brojni ljetni primjerci su još uvijek...
Tutmač čorba je jedna od zahtjevnijih čorbi za pripremiti iz šarenila bosanskohercegovačke kuhinje, ali je vrlo ukusna i atraktivnog izgleda. Olakšavjuća okolnost...