Pčelar i apiterapeut otkrio sve o medu - koji je najzdraviji, koji med je za šta dobar i kako se prepoznaje falsifikovani...
Ciambella je italijanski kolač u obliku prstena koji se tradicionalno jede za doručak, a nevjerovatno je jednostavan za pripremu.
Donosimo recept za lepinje za koje će vam trebati samo brašno i voda.
Za Vladimira Putina često kažu da je noćna ptica, jer zbog mnogobrojnih obaveza i različitih vremenskih zona u Rusiji primoran je da...
Ramazamnska i bajramska sofra nezamisliva je bez šarene dolme, iako se ovo jelo na našim prostorima priprema tokom cijele godine.
Kada su željele zgusnuti supu, pasulj ili neki umak, naše mame i bake pravile su zapršku, odnosno brašno miješale s uljem ili...
Kada pomislite na prženje hrane, kosa vam se digne na glavi od pomisli na čišćenje ulja koje je prskalo prilikom pripreme?
Zahvaljujući Ani Petrović i njenim savetima, jednoj od naših najpoznatijih nutricionista, brojne poznate ličnosti su dovele liniju do savršenstva! SAVETI STRUČNJAKA
Recept
U pića koja bi trebalo izbegavati najmanje tri sata pred odlazak na spavanje uvršteni su kafa, alkohol i gazirani napici