Donosimo vam 3 zdrava recepta za očuvanje zdravlja, detoks i dobru vitalnu energiju, a naročito će prijati ženama u menopauzi...
Tokom pripreme mljeveno meso dobija sivu boju, a dugim distanjem junetina postaje "gumasta".
Vazdušasta tekstura i neodoljiv spoj ukusa.
Zbog svog sastava, rastavić je jedna od najstarijih biljaka koje se koriste u narodnoj medicini.
Izvor je neorganskog nitrata, za koji istraživanja pokazuju da može utjecati na smanjenje šansi za razvoj bolesti srca.
Ne izbjegavajte hranu poput piletine, puretina ili junetine, jaja, ribu i mlijeko.
Mandarina je kiselo-slatki citrus iz jugoistočne Azije koji se na našim područjima uzgaja tek od 19. vijeka.
Umjesto klasične sa korama napravite ukusnu pitu sa spanaćem od palačinki.
Bundeva – kraljica jeseni – puna je vitamina, a pečena u rerni predstavlja zdravu poslasticu!
Upotreba đumbira u kuhinji najbolji je način da dodate okus baš svakom jelu, a stručnjakinja za začine otkriva da ga nije potrebno...