Za kore vam je potrebno oko pola kilograma glatkog brašne.
Izgledom podsjećaju na starinsku obuću, po kojoj je ovo jelo i dobilo ime
Jaja, voće, lisnato povrće i rižu držite dalje od mikrovalne pećnice.
Tajna superhrskave piletine je u dvostrukom prženju, otkriva omiljena korejska kuvarica na Jutjubu...
Sve što pojedemo i popijemo obradi naša jetra pa je jako važno da jetra bude zdrava.
Samo pravi majstori za roštilj znaju za ovaj nevjerovatan trik.
Čaša obične vode najbolji je prijatelj vašeg organizma, a ona može postati još blagotvornija dodate li joj začine ljekovitih svojstava navedene u...
Kako je najbolje uzimati beli luk da bi ojačao imunitet? Postoji i jedna vrsta koju ne treba jesti, travar objasnio zašto!
Dunja sadrži obilje vitamina, a u narodnoj medicini se koristi već decenijama. Pre svega se koristi za unlažavanje kašlja i umirivanje stomačnih...
Recept za limun tortu bez jaja i mleka - veganska i posna poslastica, savršena uz šoljicu tople kafe!