Stari domaćini nikada nisu kupovali so baš po takvoj mjeri, već je u kući morala da postoji dovoljna rezerva.
Kod najboljih poslastičara, recept za baklavu se ne zaustavlja na orasima, puteru i šećeru... evo šta je neophodno da bi bila najbolja.
Ajvar se priprema od nekoliko vrsta paprika, paradajza, začina, patlidžana i luka. Postoji u ljutoj i blagoj verziji.
Piletina se smatra jednom od najsvestranijih vrsta mesa. Apsolutno je tačno da često koristimo piletinu u mnogim obrocima. Iako je piletina obično...
Pravi se od tikve ili malo većih tikvica.
Društvene mreže su u posljednje vrijeme preplavljen slatkim rolnicama, koje su ništa drugo do slatke prženice.
Da li ste znali da se vaši omiljeni slatkiši iz detinjstva lako mogu napraviti kod kuće? Da, da biste napravili prirodne i...
Pravi savjet od svjetski priznatog doktora Hrista Mermerskog
Gastroenterolog objasnio koje mlijeko kupovati i šta je najproblematičnije u šolji kafe!
Nije na odmet znati...