Churros je španjolski odgovor na krofne, a radi se o tijestu koje se istisne iz slastičarske vrećice, prži u ulju pa poslužuje...
Čuvanje nekih namirnica u frižideru može učiniti više štete nego koristi.
Sirovo povrće ima različite hranjive tvari od kuhanog. Ako znate koje kuhati, a koje ne, to vam može pomoći u optimizaciji količine...
Pranje riže uklanja nečistoće i škrob iz zrna, a kuhanje bez pranja stavlja vaše jelo u opasnost da će biti gumasto i...
Obično je služimo uz pečenje, pasulj, roštilj, ali ne ispadne nam uvijek onako kao u restoranu
Iako znamo da umjeren unos soli nije štetan za naše zdravlje, prekomerna konzumacija soli može dovesti do mnogih zdravstvenih problema.
Za ukusne, mekane i sočne palačinke potreban je dobar recept, odnosno dodavanje nekih tajnih sastojaka u onu, već klasičnu recepturu – brašno,...
Mnogi ljudi ne uživaju u guljenju češnjaka jer to može biti i dugotrajno i zamorno. Ako stavite cijeli češnjak u mikrovalnu na...
U multipraktiku izmiksajte očišćeni bijeli luk i papričice bez sjemenki
Jeste li jedna od osoba koja obožava jesti hljeb, a zapravo ga mrzi jer misli kako je on glavni neprijatelj vitkosti? Niste...