Moda i ljepota

Bezvremenska elegancija: Ove tri boje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru

Svaka žena koja želi izgraditi funkcionalan i stylish ormar mora imati nekoliko osnovnih boja koje su ne samo bezvremenske, već se lako kombiniraju s ostatkom garderobe.

Ormar - Blic.rs

Bijela, bež i svijetloplava predstavljaju tri boje koje mogu poslužiti kao baza za stvaranje elegantnih i jednostavnih, a opet sofisticiranih kombinacija.

Bijela: Klasična elegancija

Bijela boja je sinonim za čistoću, svježinu i sofisticiranost. Bilo da se radi o klasičnoj bijeloj košulji, bijelom sakou ili jednostavnoj bijeloj haljini, ova boja je nezaobilazna u svakom ormaru.

Bež: Suptilnost i toplina

Bež boja donosi toplinu i neutralnost koja je izvrsna za kreiranje sofisticiranih, ali smirenih outfita. Bež je poznata po svojoj sposobnosti da se savršeno prilagodi svakoj prilici, a istovremeno djeluje vrlo luksuzno.

Svijetloplava: Svježina i svestranost

Svijetloplava boja simbolizira smirenost i otvorenost te donosi dašak svježine u bilo koju kombinaciju. Ova boja je idealna za sve sezone jer djeluje lagano ljeti, ali i elegantno tokom zime.

Bijela, bež i svijetloplava lako se kombiniraju međusobno, ali i s drugim bojama.

Bijela i svijetloplava: Klasičan i osvježavajući duo. Bijela bluza s plavim hlačama ili suknjom daje svježinu i jednostavnost.

Bež i bijela: Neutralna, ali nikad dosadna kombinacija. Bež hlače i bijela košulja stvaraju sofisticiran, a opet ležeran outfit.

Svijetloplava i bež: Ove dvije boje stvaraju smiren i elegantan izgled. Svijetloplava haljina s bež dodacima idealna je za ljetne kombinacije.

Ove tri boje predstavljaju savršenu modnu bazu jer omogućuju stvaranje bezvremenskih kombinacija koje su prikladne za sve prilike. S njima u ormaru, uvijek ćete imati savršen temelj za svaki outfit, bilo da se spremate za posao, večernji izlazak ili ležeran dan u gradu, piše Novi list.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh