Moda i ljepota

Irina Shayk oduševila pojavljivanjem na reviji Vicoria’s Secreta pa poručila: “Vraćam se”

Ruska manekenka Irina Shayk vratila se na pistu Victoria’s Secret Fashion Showa prvi put od njene revije iz 2016. godine.

Irina Shaykk - Instagram

Na sinoćnjoj reviji održanoj u New Yorku nosila je providni kombinezon prekriven zvijezdama, velike okrugle naušnice i metalik sandale sa štiklom.

Svoj izgled upotpunila je jednostavnom šminkom i frizurom, a nizom fotografija koje je objavila na svom Instagramu.

U svom pojavljivanju na reviji 2016. godine ona je na vješt način skrivala svoj trudnički stomak.

Protekle večeri za Enternainment Tonight je kazala da je posljednji put kada je hodala na Victoria’s Secret Showu bila trudna gotovo pet mjeseci, prenosi Klix.

Istakla je da je njena kćerka pratila reviju, a na pitanje da li bi joj savjetovala da se bavi modelingom ona je rekla da je najbitnije odgojiti drago i voljeno dijete, a da sve ostalo nije bitno.

Podsjećamo, modna revija Victoria’s Secret se zvanično vratila nakon šest godina pauze a osim Irine Shayk na reviji su se pojavile i Bella Hadid, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Carla Bruni i Tyra Banks.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh