Internet

Threads će dobiti novu funkciju

Instagram, jedna od najpopularnijih društvenih mreža, nastavlja sa testiranjem dodatnih funkcija za povezivanje s platformom Threads.

Theards - hayat

Naime, prema informacijama koje je otkrio inženjer Alessandro Paluzzi na svom profilu mreži Threads, Instagram bi uskoro mogao omogućiti korisnicima da dijele komentare s Instagram objava direktno na Threads.

Paluzzi, poznat po istraživanju novih funkcija društvenih mreža u vlasništvu Mete, objavio je fotografiju novog izbornika u kojem se prilikom komentiranja na Instagramu može birati između objavljivanja komentara samo na Instagramu ili istovremeno i na mreži Threads, piše biznis.

Podsjetimo, Meta je već uvela nekoliko opcija integracije između Threadsa i drugih platformi, poput prikazivanja Threads objava na Instagramu i Facebooku. No, Threads i dalje nema funkciju slanja direktnih poruka pa se za tu svrhu korisnici i dalje oslanjaju na Instagram.

Podsjetimo, Threads je društvena mreža koju je razvila Meta, a zamišljena je kao konkurencija Twitteru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh