Estrada

Karleuša i Tošić se dogovorili oko podjele imovine i troškova za djecu

Jelena Karleuša i Duško Tošić su se uspjeli dogovoriti oko podjele imovine koju su stekli u braku.

Sva imovina će biti prepisana na njihove kćerke Atinu i Niku, osim jedne nekretnine, objavio je Telegraf.rs. Riječ je o vili na Senjaku. Nju su 2018. godine kupili od Dragana Stojkovića Piksija. Ona pripada isključivo Jeleni.

“Ta vila s bazenom ostaje Jeleni, koja ju je, inače, većinski i otplatila. Tu nema ništa sporno”, rekao je izvor za spomenuti medij.

Osim vile na Senjaku, posjeduju i dupleks na Dedinju, kao i još jedan stan na Savskom Vencu. Ove nekretnine će pripasti Atini i Niki.

Jelena i Duško su se također dogovorili i oko troškova za djecu. Duško će do Atinine i Nikine 21. godine snositi troškove školovanja. On im također mora plaćati ljetovanja i zimovanja.

Podsjećamo, pjevačica je 2022. godine objavila da se razvode. U međuvremenu je tvrdila da se ipak ne rastaju, no njihovom braku je sada definitivno došao kraj. Očekuje se da će se ubrzo sporazumno razvesti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh