Estrada

Severinino izdanje u kupaćem kostimu koje prkosi godinama: “Šešir tijelo čuva”

Severina posljednjih dana odmara na otoku Vrniku, a na društvenim mrežama podijelila je fotografije u kupaćem kostimu istaknuvši liniju i izgled koji prkosi njenim godinama.

Severina - Instagram

Na sebi je imala bijeli kupaći kostim te šešir s širokim obodom, a ovo izdanje s plaže upotpunila je Gucci smeđim sandalama.

“Šešir tijelo čuva”, poručila je 52-godišnja pjevačica uz fotografije otkrivši da su nastale na otoku Vrniku ili Škoju kako ga lokalno stanovništvo naziva, prenosi Klix.

Njene fotografije inspirisale su pjevačicine fanove da se šale kako je zapravo ovo njeno izdanje razlog prestanka rada IT sistema širom svijeta.

“Zato nema struje u Dalmaciji”, našalio se jedan od pratitelja pjevačice.

Severina redovno privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama i fizičkim izgledom, a nerijetko bira brendirane komade upečatljivog dizajna.

Nedavno je bila u centru pažnje zbog majice neobičnog dizajna – koja djeluje kao da je tkanina mokra i providna, a nosila ju je na nastupu u Slanom.

Prije nekoliko sedmica potvrđeno je da će upravo hrvatska pjevačica zabavljati Sarajlije za Novu godinu, a nastupit će pred Vječne vatre u Titovoj ulici.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh