Estrada

Dženifer Lopez uhvaćena s najboljim prijateljem Bena Afleka: Ko koga ovdje tješi?

On je čovjek koji je upućen u sve i jasno je da nije u situaciji da bira strane, iako poznaje i Dženifer dovoljno dugo

Jennifer Lopez - Instagram

Dženifer Lopez (Jennifer) se pojavila na Filmskom festivalu u Torontu i svojim izdanjem je zadala prvi “udarac” pažnje. U jeku razvoda, mnogi misle da se na njoj vidi da prolazi kroz težak period.

Naravno, kao i kroz svaki raskid, većina ih ne prolazi samostalno, već je uvijek neko tu kao “rame za plakanje”. Međutim, na premijeri je srela Meta Dejmona (Matt Damon), čovjek koji poznat trenutno kao “osoba u najgoroj poziciji” – najbolji prijatelj Bena Afleka (Affleck).

Poznato je da se Met Dejmon i Ben Aflek poznaju iz djetinjstva, ali da su i mnoge uspjehe postigli zajedno, rame uz rame. Počevši od upisivanja glume i uspjeha koji su postigli, osvajavši nagrade. Njihovo prijateljstvo je poznato u Holivudu kao jedno od “najistrajnijih”, a s obzirom na to koliko traje, jasno je da je Met bio oba puta tu da svjedoči raskidu Bena i Dženifer.

On je čovjek koji je upućen u sve i jasno je da nije u situaciji da bira strane, iako poznaje i Dženifer dovoljno dugo.

Na Festivalu u Torontu, Dženifer je na afterpartiju viđena kako sjedi s Metom, držeći se za ruke, dok unosno pričaju. Izgleda da je “osvetnička haljina” ostala samo kao oklop slomljene žene. U jednom trenutku, oči su joj bile pune suza, a izgleda da Met čini pravu stvar – tu je za oboje. Iako je to i više nego korektno kao osoba koja je dva puta bila u ulozi prijatelja bivših supružnika, opet svi stoje pri istom – ne bi niko želio da se nađe u Metovoj koži. Međutim, po slikama, neki navode i da se “ne zna ko koga ovdje teši”, piše Ona.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh