Estrada

2,5 MILIONA EURA: Joksimovići se sele u najljepšu vilu u Beogradu – Svi ste vidjeli kako izgleda!

Imat će nekoliko spavaćih soba.

Željko i Jovana Joksimović - Kurir.rs

Iako žive u luksuznom kompleksu, Jovani i Željku Joksimoviću je postalo tijesno sa troje djece, pa se sele u kuću koju su kupili od Ivane Mišković i Gorana Karića.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Athens???

Objavu dijeli Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Oni su navodno za ovu vilu na Dedinju izdvojili čak 2,5 miliona eura, a za istu je izvor otkrio šta će sve Joksimovićima biti na raspolaganju kada se usele, što će se desiti do kraja mjeseca jer je renoviranje skoro završeno.

– Kuća je ogromna i sve je urađeno baš onako kako su oni željeli, namještaj je stigao i sve je spremno za useljenje. Kosta, Srna i Ana će imati svoje sobe, a takođe i Mina, Željkova kćerka iz prvog braka. Postoji i soba za dadilju, i ne zna se da li je kuća ljepša iznutra ili spolja. Jovana je najviše oduševljena ogromnim dvorištem jer će djeca nesmetano moći da se igraju i uživaju, a budući da je tu i veliki bazen, nema sumnje da će klinci uživati – otkrio je izvor za “Svet“.

Inače, ova prelijepa vila je korišćena za snimanje nekih kadrova u seriji “Ubice mog oca”, gdje je bila dom porodice Despotović, pa ste prostorije vidjeli u seriji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh