Estrada

Snaha Milica Marjanović na suđenju decenije: “Tjerali su me da kažem da je Zoran ubica, doživjela sam pravi teror”

Brat i snaha Zorana Marjanovića svjedočili su u njegovu koristi opisavši agoniju kroz koju su prošli od pronalaženja unakaženog tijela Jelene Marjanović 2. aprila 2016. do danas.

Brat i snaha Zorana Marjanovića - Kurir.rs

Na saslušanju, tokom istrage, doživjela sam pravi teror. Tjerali su me da uprem prstom u Zorana i kažem da je ubica. Ispitivali su me dva puta na poligrafu. Metodi ispitivanja graniče se sa psihičkim maltretiranjem. Govorili su mi da Zoran laže – ispričala je Milica Marjanović, snaha Zorana Marjanovića (41), optuženog za ubistvo supruge i pjevačice Jelene Marjanović (33).

Milica Marjanović i njen muž Miloš juče su se prvi put obratili Višem sudu i prihvatili da svjedoče na suđenju decenije, dok je Zoranov sin Uroš iskoristio pravo da ne svjedoči.

Milica je izjavila da su provjeravali Jelenin Fejsbuk profil kada je nestala i da su tamo vidjeli užasne poruke:

Ulazili smo na profil jer smo htjeli da provjerimo da li ima nekih tragova, tako nam je savjetovano. Zoranu je to predložila policija. Bilo je bizarnih poruka, muškarci su slali gomilu gluposti, ali je bilo i dosta prijetnji! I policiji sam dala šifru. Prvo sam sama ulazila na profil, a poslije smo i zajedno gledali – ispričala je Milica.

Podsjetimo, srbijanska pjevačica Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki u Borči, a za to djelo optužen je njen suprug Zoran Marjanović.

Suđenje Zoranu počelo je u utorak, 5. novembra pred Višim sudom u Beogradu, piše “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh