Estrada

CECA I BOGDAN PREKINULI, PONOVO JE SLOBODNA? OBJAVILA SLIKU I SADA JE SVE JASNO: “Želim samo da me zagrli i kaže…”

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović nerijetko izvještava svoje pratioce na društvenim mrežama o najzanimljivjim dešavanjima iz svog života, ali i razmišljanja koja uvijek iazazovu veliku pažnju.

Danas se na Instagram nalogu Ražnatovićke našao zanimljiv citat. Naime, Ceca je podijelila sliku na kojoj je ispisan sljedeći tekst:

– Ponekad samo želim da me neko zagrli i kaže: Znam da je teško, biće sve u redu. Evo ti čokolada i 6 miliona dolara – stoji na fotografiji uz koju je Ceca dodala i emotikone podignutog palca i onaj koji plače od smijeha, što aludira da se ona slaže sa napisanim zbog čega su mnogi pomislili da imaju probleme u vezi.

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci obelodanjena je Cecina veza sa Bogdanom Srejovićem, otkad Ražnatovićka ne izlazi iz žiže interesovanja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh