Estrada

Poslije mnogo godina Severina otkrila istinu o intimnom snimku s jahte: Jedan detalj sve rekao

Na Instagramu nastao pravi rat između pjevačice i njenih pratilaca

Severina Kojić - ATV

Hrvatska pjevačica Severina nedavno je objavila fotografije sa slikarom Dimitrijem Popovićem i dirljivom objavom mu čestitala rođendan.

Ona je uz to objavila i nekoliko fotografija koje su nastale kada je ona sarađivala sa njim i pozirala sa njegovim slikama, a to je izazvalo lavinu komentara.

Mnogi njeni pratioci smatraju kako je to neprimjereno, pa su se prisjetili i njenog intimnog snimka nastalog na jahti, a pjevačica se kao nikada ranije upustila u raspravu sa njima.

– Nažalost, kao i snimak koji je ‘slučajno’ pušten u javnost davnih godina… To je pravilo, kada im ponestaje zainteresovanost javnosti, onda ne biraj kako i čime, samo ‘šokiraj’ da se zgroze i sjete da postojiš. Ja da ne pratim ovdje Severinu, ne bih ovo vidjela i ne bi mi se želudac prevrnuo, a vrlo vodim računa o tome koga, šta i zašto pratim… Ali ne vrijedi… S**bu te kad se najmanje nadaš, samo da mi ovdje pišemo i jedemo g**na i dižemo rejting, a ona dokonija od nas, pa vidim kao nikada do sada svima odgovara i kao ‘najpametnija od svih’ sve je ‘uspjela da nas pokopa’”, napisala je jedna žena ispod ovih fotografija na Instagramu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh