Estrada

Milica Todorović otišla kod plastičara, poledajte novi izgled pjevačice: Procurila slika, ovo nije urađeno kako treba?

Milica Todorović prije nekoliko mjeseci operisala je nos, a još jedna fotografija pevačice bila je povod za brojne komentare na društvenim mrežama.

Pevačica je pre nekoliko dana upoznala popularnu baku Dragicu, koju mnogi prate na Instagramu i tom prilikom se snimala i fotografisala sa njom.
Međutim, mnogi su počeli da dijele ovaj materijal uz komentare da pjevačicin nos izgleda neobično.

Milica se prilikom susreta sa bakom Dragicom sve vreme smejala i pravila grimase, a na fotografijama se vidi da joj se nos smežurao samo sa jedne strane, zbog čega su mnogi pisali komentare da operacija nije izvedena kako treba.

– Ima nos kao Mis Pigi / Ovo je sve od botoksa, ljudi / Upropastila je onako divno lice / Otok još nije spao – neki su od negativnih komentara koji su bili u manjini u odnosu na one koji pružaju podršku popularnoj pevačici.

Podsjetimo, Milica Todorović nedavno je otkrila u popularnoj TV emisiji da je otputovala kod plastičnog hirurga u Tursku, kao i da se operisala zbog zdravstvenih problema.
Iako nije sakrila operaciju, niti napravila “drastičnu promjenu” na licu, pratioci Milice Todorović nisu srećni.


– Našli su se dušebriznici da komentarišu ‘jao, sad si kao Mis Pigi’ ili ‘ i ti si se operisala, više te ne volim’ – mislim se, ne moraš ni da me voliš zbog toga – rekla je Milica i dodala:

– Uvijek će neko da komentariše iako ne zna pravi razlog, ja svakako to nisam htjela da krijem.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh