Estrada

Jovana godinama trpila pritisak od bivšeg muža Zorana Marjanovića

Preduzetnica iz Niša Jovana Marjanović (54), koja je 26. decembra nađena mrtva na Zlatiboru poslije četvorodnevne potrage, navodno je trpila zlostavljanje od svog bivšeg muža Zorana Marjanovića, tvrde njeni prijatelji.

Jovana Marjanovic - Novi

Iako je, kako kažu oni koji su je poznavali, obdukcijom utvrđeno da Jovana nije ubijena, njene kćerke i najbliži prijatelji smatraju da je tragičnom ishodu doprinijelo to što je “trpila pritisak od bivšeg supruga, koji ju je navodno godinama psihički i fizički maltretirao”. Da je pokojna žena imala ozbiljne probleme i da je bila pod pritiskom, potvrdile su i njene kćerke, a jedna od njih je prekjuče za Kurir navela “da je Jovana trpila pritisak od bivšeg muža zbog neke muške sujete, kao i da je policija upoznata sa svim detaljima”.

Nikakav brak

– Zoran Marjanović i Jovana su godinama bili u braku, dobili su tri kćerke, a Zoran je, kako se sada priča, očekivao da mu rodi sina. Brak im je navodno od samog početka bio nikakav, pravio joj je razne probleme, napatila se i namučila s njim. Samo ona zna šta je prošla, a bila je izuzetna žena, prelepa, sposobna, sportistkinja. Nažalost, Zoran je bio izuzetno ljubomoran – s tugom govori poznanik Marjanovićeve.

Kako objašnjava, bivši muž imao je i privatnu firmu. – I u poslu je pravio probleme, zaduživao se, zamjerao ljudima…. – navodi prijatelj. – Čuli smo i da joj je Zoran zabranjivao da se vraća u kuću u Nišu, pa se vjeruje da su imali i neke neraščišćene imovinske odnose.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh