Estrada

EMINA JAHOVIĆ IZGLADNJUJE SE ZARAD DOBROG IZGLEDA: Ništa ne jedem po 48 sati

Pribjegava metodama koje mnogi smatraju nezdravim i zabrinjavajućim

Emina Jahović poznata je je po vitkom izgledu, a zarad održavanja kilaže i čišćenja organizma od toksina i masti pribjegava metodama koje mnogi smatraju nezdravim i zabrinjavajućim.

Emina je svojevremeno začudila javnost kada je otkrila da zbog svog izgleda gladuje.

– Gladujem jednom mjesečno. To radim već neko vrijeme. Ne jedem po 48 sati tačno – priznala je Emina.

Na društvene mreže pjevačica je svojevremeno objavila kako odbrojava sate do sljedećeg obroka.

– Tačno 20 sati bez hrane. Idemo! – poručila je Jahovićeva putem Instagrama, da bi potom dodala da planira da nastavi u istom ritmu još 28 sati.

Međutim, nekada da sebi oduška i tada obično odredi dan kada jede sve što poželi. Ostatak mjeseca poštuje određenim režim ishrane.

Naime, na jelovniku Emine Jahović uglavnom se ne nalazi šećer, ugljikohidrati, alkohol, kao i kasne večere. Osim toga, sokove ne pije. Na njenom meniju pretežno dominira svježe i termički obrađeno povrće, meso, đumbir, narandže, kao i voda sa limunom.

Pored korigovane ishrane, sastavni dio njenog zdravog načina života su treninzi u teretani kojima održava kondiciju i formu. prenosi glamblam


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh