Estrada

Marija Šerifović najavila veliki koncert u Sarajevu: Ovo sam jedva čekala!

Marija Šerifović će 12. oktobra održati koncert u Zetri u Sarajevu kao dio svoje turneje “Dolazi ljubav”. Srbijanska pjevačica je najavila koncert na svojim profilima na društvenim mrežama i istakla da su karte već u prodaji.

Marija Šerifović - N1

“Ovo sam jedva čekala. Nakon šest godina se vraćam u Sarajevo. Znate koliko me volite. Znate koliko vas volim. Čekam vas u Zetri 12. oktobra 2024. Karte su u prodaji od danas”, napisala je.

Inače, koncert u Zetri je dio turneje koja uključuje mnoge gradove u regiji. Očekuje se da će Marija izvesti svoje najveće hitove, kao i nove pjesme koje su već osvojile srca publike.

Marija Šerifović, jedan od najboljih ženskih vokala na balkanskoj muzičkoj sceni, posljednji put je nastupila u Sarajevu 2018. godine na stadionu Asim Ferhatović Hase, prnenosi N1.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh