Estrada

Bosanka nadjačala Hercegovku u “Zvezdama Granda”! Šejla Zonić direktno prošla u četvrtfinale, Antonija Čerkez ide u baraž: “Kao haubice ste vas dvije”

Ovo je primjer kako kandidati treba da izgledaju i da se ponašaju na sceni čulo se nakon nastupa Šejle Zonić i Antonije Čerkez, koje su otvorile večerašnju emisiju “Zvezde Granda”.

Obje kandidatkinje su dobile po 6 glasova žirija te su pristupile akapela pjevanju, gdje je više glasova dobila Šejla koja se direktno plasirala u četvrtfinale, dok će Antonija prolaz dalje tražiti u baražu.“Fenomenalan početak noći, postavile ste parametre kako treba dalje da teče emisija, ništa nivo ispod vas dvije. Obje ste briljirale, pred vama je divna karijera”, rekla je Ana Bekuta i nahvalila Šejlu Zonić, a nisu izostale pohvale ni na račun Antonije.Viki Miljković se nadovezala i kazala kako produkcija može biti ponosna jer se vidi koliko su ove dvije kandidatkinje iz BiH napredovale.

“Mislim da je teško da svi naredni budu na ovom nivou Šejla bila si perfektna u svemu. Odmah za finale što se mene tiče. Antonija pokazuješ da si za velika djela, što je jači protivnik, ti si sve bolja”, rekla je Viki.

Đorđe David je zamjerao Šejli Zonić “greškicu u jednom tonu”, što je izazvalo žestoku raspravu članova žirija.

Mili je rekao da su obje bile besprijekorne, apsolutno savršene.

“Šejla ti si pjevač koji može bukvalno sve, što se mene tiče ti s ii finalist i pobjednica i moja draga kolegica”, rekla je Snežana Đurišić, koja je čestitala i Antoniji Čerkez na večerašnjem nastupu.

“Kao haubice ste vas dvije”, naveo je Dragan Stojković Bosanac.

“Šejla nije za poređenje, ona je unijela osvježenje u ovom takmičenju, ja pratim publiku jer je najrelevantnija. Lako je naći svakome manu jer i mi koji imamo karijerčine nismo bez greške. Mi ih rešetamo ovdje kao da moraju da budu bez greške. Uhvatili ste se za falšić”, navela je Ceca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh