Estrada

SAŠA POPOVIĆ U ČETIRI SATA UJUTRU UPAO U STAN NEDE UKRADEN: Zahtijevao odgovor na jedno pitanje

Neda je ispričala da je Saša došao kod nje u četiri sata ujutru, po kiši, jer je želio da čuje odgovor na jedno pitanje

Pjevačica Neda Ukraden oduvijek je skretala pažnju na sebe zbog svog izgleda, zbog čega je bila san mnogih muškaraca.

Tokom osamdesetih godina, Neda je započela romansu sa Sašom Popovićem, koji je tad bio u jeku popularnosti. U tom periodu, Popović je zajedno sa Brenom i ostalim članovima “Slatkog greha” harao estradom i žene su ludile za njim. Nakon Nedinog razvoda, njih dvoje su započeli svoju romansu, koja je bila kratkog daha, a poslije raskida je Popović uplovio u vezu sa Zlatom Petrović.

Ukraden je otkrila da je sadašnji kreativni direktor “Granda” za vrijeme njihovog odnosa došao kod nje u stan u četiri sata ujutru da je pita da li ga voli, što je na nju ostavilo veliki utisak.

– On je mene upitao direktno: “Da li ti mene, Neki, voliš ili ne?” Ja njemu odgovorim: “Auuu, pa ti si zbog toga došao u četiri ujutru… Da čuješ odgovor! Mogla sam ti i telefonom to reći! Nije trebalo da trošiš novac na gorivo i cvijeće!” Pokušavala sam da budem duhovita i da ga malo nasmijem. Gledao me je smrtno ozbiljan. Takvog ga dotad nisam vidjela. “Znači ne voliš me! U redu, to sam želio čuti”, reče odlučno, ustade i krenu prema vratima. “Alo, gdje ćeš? Kud si krenuo”, brzo sam stala ispred njega jer sam vidjela da je vrag odnio šalu i da će tako umoran, u cik zore, otići. Gledala sam ga u oči i izgovorila glasno: “A šta ako ti kažem da te volim? Šta ćemo sad?” Stajali smo kod vrata kao dva matora djeteta koja se nešto inate i svaljuju krivicu jedno na drugo. Pored vrata, tužne, pokisle face, djelovao mi je još sitnije, nekako kao dijete, kao malo pokislo mače – objašnjavala je Neda. Neda je zatim otkrila zbog čega je odlučila da okonča vezu sa Popovićem.

– Razlike su bile očigledne – i u mentalitetu i karakteru i navikama. Negdje sam u toj vezi počela da se osjećam sve usamljenijom i ta njegova očigledna potreba da se udvara svakoj ženi bila mi je znak nezrelosti i neugodno sam se osjećala. Pitala sam se da li je to obrazac ponašanja na koji treba da pristanem. Da li i ja treba tako da se ponašam i kuda to vodi – rekla je ona, a prenosi “Blic”.

(Express / Pink.rs)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh