Estrada

Jelena Đoković na vjenčanju u papučama koje su “it” komad sezone, koštaju 760 dolara

Jelena Đoković na Instagramu se pohvalila fotografijama s vjenčanja kojem je prisustvovala zajedno sa suprugom Novakom, a privukla je pažnju papučama koje su “it” komad posljednjih sezona.

Jelena Djokovic- Srbijadanas.com

Počev od Meghan Markle, Eve Longorije, Alessandre Ambrosio preko modnih influenserica poput Chiare Ferragni pa do slučajnih prolaznica na ulicama – posljednjih godina komad koji je obilježio ljetnu garderobu jesu Hermes papuče i to Oran model.

Jedna od onih koji im nisu uspjeli odoljeti je i Jelena Đoković koja je nedavno na Instagramu podijelila fotografije s vjenčanja za koje je nosila bijelu haljinu na crne pruge te spomenute papuče.

“Magični vikend vjenčanja s porodicom”, napisala je u opisu niza fotografija i snimka na kojem se vidi da se rasplakala.

Sandale je 1997. kreirao dizajner cipela Pierre Hardy i prilično su jednostavnog dizajna. Jedan remen je oblikovan u slovo “H” i očito je oda imenu modne kuće.

Na web trgovinama se mogu pronaći po cijeni od 760 dolara, a dolaze u 28 različitih nijansi.
Jelena je sudeći prema fotografijama birala smeđu boju, a na stranici ih opisuju kao komad kultnog Hermes stila.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh