Estrada

Hana Hadžiavdagić u navijačkom izdanju: Pozirala u dresu Hrvatske i kupaćem kostimu

Influenserica Hana Hadžiavdagić pružila je podršku Hrvatskoj na Evropskom nogometnom prvenstvu pozirajući u dresu i donjem dijelu kupaćeg kostima.

Hana Hadžiavdagić - Facebook

Hadžiavdagić koja treInfluenserica rođena u Sarajevu već godinama živi u Zagrebu, a i prethodnih godina je svojim navijačkim izdanjima privlačila pažnju.

Pozirala je noseći samo dres i crni donji dio kupaćeg kostima, a na Instagramu je podijelila i snimak na kojem sjedi na brodu okrenuta leđima, prenosi Klix.

Može se vidjeti da na dresu stoji broj jedan i njen nadimak “opet najljepša”.

“Srce vatreno”, napisala je uz snimak, a na storyjima je pokazala kako sa suprugom pjeva navijačku pjesmu istog naziva.

Influenserica rođena u Sarajevu već godinama živi u Zagrebu, a i prethodnih godina je svojim navijačkim izdanjima privlačila pažnju.

“Da, dijete sam ratnog Sarajeva. Da, navijam svim srcem za Hrvatsku. Da, navijala sam svim srcem za Srbiju. Zapamtite, ako ste zatrovani mržnjom, nikada nećete imati sreće u životu. Otvorite malo prozore vaših zatrovanih mozgova, jer život je lijep onoliko koliko si dobar komšija ili vam ga susjed”, poručila je 2018. godine.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh